Servicii stomatologice

Home / Servicii stomatologice

Albire profesionala

Stim deja ca albirea profesionala s-a transformat in cea mai la moda procedura stomatologica. Ea consta in aplicarea unei substante speciale pe dinti, fara durere si fara anestezie, dupa ce in prealabil pacientului i s-a asigurat o dantura sanatoasa (plombe,  tratament diverse afectiuni, detartraj si periaj profesional), astfel incat procedura de albire dentara sa fie de succes. Substanta folosita la Easy Care Dent este omologata si autorizata si nu afecteaza smaltul dintilor sau sanatatea pacientului, intrucat sunt folosite doze cu concentratii mici, care se fac in mai multe sedinte diferite. Promitem indepartarea coloratiei neplacute a dintilor, cauzata de fumat, alimente sau bauturi si o stralucire deosebita a danturii.

In cadrul consultatiei preliminare, specialistii de la Easy Care Dent fac un plan de tratament personalizat situatiei fiecarui pacient in parte, astfel incat acesta sa stie cat dureaza pana obtine o dantura perfecta.

Estetica dentara

Estetica dentara include implantul dentar, fatetele dentare, detartrajul si albirea profesionala a dintilor. Este recomandata celor care doresc pe langa o dantura sanatoasa sa aiba si un zambet de invidiat. Fatetele dentare sunt folosite pentru a acoperi dintii imperfecti, ciobiturile, strungareata sau goluri intre dinti. Toate aceste proceduri sunt facute cu materiale de calitate si cu grija totala pentru sanatatea si confortul pacientului.

Implant dentar

Oferta: Implant dentar Alpha Bio – pachet COMPLET – la doar 500 euro
*Include bontul si coroana. Oferta este valabilă pana la 15 Decembrie 2019

La Easy Care Dent, apelam la implantul dentar atunci cand pacientul are dinti lipsa si starea danturii in general permite procedurile chirugicale necesare implantului. Procedura presupune inserarea unui dispozitiv medical special (surub) compatibil cu organismul uman, in arcada dentara, iar ulterior fixarea coroanei dintelui pe acest dispozitiv.

Pe langa avantajul estetic incontestabil, garantam un impact major asupra sanatatii danturii, prin prevenirea diverselor probleme care pot sa apara din cauza unui dinte lipsa: retractie osoasa, afectiuni ale gingiei, migrarea dintilor care deformeaza dantura, masticatia corecta a alimentelor, etc.

Estetica dentara

Estetica dentara include implantul dentar, fatetele dentare, detartrajul si albirea profesionala a dintilor. Este recomandata celor care doresc pe langa o dantura sanatoasa sa aiba si un zambet de invidiat. Fatetele dentare sunt folosite pentru a acoperi dintii imperfecti, ciobiturile, strungareata sau goluri intre dinti. Toate aceste proceduri sunt facute cu materiale de calitate si cu grija totala pentru sanatatea si confortul pacientului.

Odontologie

Atunci cand la Easy Care Dent avem cazuri de carii dentare, pentru a salva dintele pacientului, recomandam plombele dentare (obturatii), care sunt efectuate cu mare grija si materiale de calitate, astfel incat procedura nu este dureroasa si rezultatul este rezistent in timp. Initial, curatam caria, pentru ca mai apoi sa efectuam procesul de plombare. Frica pacientului nu isi are locul in cazul procedurii, intrucat in clinica noastra folosim anestezia locala pentru inlaturarea durerii (inainte de a se face anestezia locala folosim un spray anestezic pentru gingie pentru cei carora le este frica de acul seringii), iar aparatura este ultramoderna si silentioasa.

Consultatii stomatologice

In general, consultatia stomatologica se face cu scopul de a descoperi eventualele probleme stomatologice ale pacientului, unele poate inca nedescoprite de acesta, si stabilirea unui plan de tratament impreuna cu pacientul. Consultatia stomatologica de la Easy Care Dent necesita de cele mai multe ori si o radiografie dentara care poate evidentia starea interioara a unui dinte si profunzimea unei carii dentare. Tot in cadrul consultatiei, ii explicam pacientului problemele existente si planul de tratament recomandat, inclusiv avantajele si dezavantajele procedurilor recomandate, astfel incat acesta sa inteleaga ce probleme are si sa poata sa decida in cunostinta de cauza cu privire la recomandarile noastre.

Consultatiile au un pret mic in clinica noastra, tocmai pentru ca noi consideram ca e important intai sa ne cunoastem si sa stam de vorba despre sanatatea ta dentara.

Pedodontie

Pentru copii este foarte importanta preventia problemelor dentare, pentru a nu se ajunge la unele foarte greu de rezolvat, in special datorita lipsei de colaborare a acestora. Pe langa obiceiul de a se spala zilnic si corect pe dinti de cel putin 3 ori pe zi, e recomandat sa se obisnuiasca si cu vizita la stomatolog. Relatia de prietenie pe care o leaga cu medicul rabdator poate duce la o colaborare reusita: medicul poate sa observe cum au crescut dintii, daca sunt strambi, daca au aparut carii sau alte probleme care sunt mai usor de tratat in faze incipiente si fara a fi nevoie de anestezie sau sedarea copilului. Astfel ca iti recomandam un consult la cateva luni, pentru a te asigura de sanatatea celui mic si voinic.

Endodontie

In cazul cariilor avansate, partea interioara a dintilor (canalul nervos) este afectata provocand dureri greu de suportat si infectii. Astfel ca, inainte de a se face o obturatie (plomba), sunt necesare tratamente de canal, care sa fie efectuate corect si cu grija. Procedurile nu sunt dureroase si se fac cu anestezie locala la clinica Easy Care Dent.

Protetica

Serviciile de protetica ale clinicii Easy Care Dent sunt recomandate persoanelor care au dinti lipsa dintr-un motiv sau altul si pentru care un implant dentar nu este recomandat , datorita problemelor de sanatate severe sau varstei inaintate.

Chirurgie

La clinica stomatologica Easy Care Dent, in cazul dintilor care nu mai pot fi recuperati prin obturatie (plombare), recomandam serviciile de chirurgie stomatologica pentru extractiile dentare. Ele nu sunt dureroase datorita metodelor folosite, anesteziei, echipamentelor moderne si priceperii medicilor nostri stomatologi.

Detartraj profesional complet cu periaj inclus la 200 lei

Detartrajul profesional efectuat corect si complet este cea mai recomandata metoda de preventie a problemelor dentare provocate de depunerea tartrului, cum ar fi cariile, respiratie urat mirositoare, gingivita, parodontoza (miscarea si caderea dintilor). Acesta este si cazul clinicii Easy Care Dent, unde detartrajul se face cu aparatura moderna cu ultrasunete si pricepere din partea medicilor nostri, astfel ca nu exista durere si nu este necesara anestezia. Intotdeauna detartrajul este urmat de un periaj profesional pentru o igiena perfecta a danturii. Este recomandat sa fie facut o data la 6 luni, tocmai pentru ca are si rol preventiv. Detartrajul profesional si periajul zilnic corect efectuat sunt masuri complementare de preventie pentru asigurarea sanatatii dentare.

*Oferta valabila pana la 15 Decembrie 2021.

Implant dentar

Implantul dentar este procedura cea mai recomandata la clinica Easy Care Dent atunci cand pacientul are dinti lipsa si starea danturii in general permite procedurile chirugicale necesare implantului. Procedura presupune inserarea unui dispozitiv medical special (surub), compatibil cu organismul uman, in arcada dentara, iar ulterior fixarea coroanei dintelui pe acest dispozitiv.

Pe langa avantajul estetic incontestabil, implantul are un impact major asupra sanatatii danturii, prin prevenirea diverselor probleme care pot sa apara din cauza unui dinte lipsa: retractie osoasa, afectiuni ale gingiei, migrarea dintilor care deformeaza dantura, masticatia corecta a alimentelor.

Consultatie online

Trimite-ne imaginea radiografiei si completeaza formularul alaturat.

Pe baza radiografiei facem o estimare a timpului necesar tratamentului si tipul procedurilor necesare astfel incat sa va putem programa cat mai repede posibil

Incarca imaginea radiografiei
Sunt acceptate fisiere .jpeg, .png