Despre noi

Home / Despre noi

Bine ati venit la Easy Care Dent!

Suntem o echipa tanara, bine pregatita si cu experienta de mai multi ani pentru care grija fata de pacient si usurinta cu care acestia sunt tratati reprezinta principalele obiective. Serviciile noastre stomatologice sunt mereu alegerea potrivita, pentru ca garantam profesionalism si o experienta confortabila, materiale de calitate, siguranta sterilizarii, respectarea timpului pacientului, precum si servicii de colaborare de inalta calitate cu tehnicieni dentari, chirurgi implantologi, furnizori de materiale si mentenanta echipamentelor din clinica.

Te intrebi de ce ai alege Easy Care Dent? Noi oferim…
 • Corectitudine si profesionalism
 • Grija zilnica fata de sterilizarea instrumentarului, echipamentelor si de igiena din clinica
 • Comunicarea permanenta cu pacientul, astfel ca intelegem si noi si pacientul tot ce se intampla in timpul unei proceduri
 • Acces usor cu orice mijloc de transport si locuri de parcare la liber in jurul clinicii
 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Materiale si consumabile de calitate, avizate in UE

Echipa

Dr. Livia Neacsu

Dr. Livia Neacsu

Medic stomatolog fondator
Alegerea de a studia stomatologia a venit din pasiune si din dorinta de a ajuta pacientii sa aiba o dantura sanatoasa si un zambet frumos. Astfel a luat nastere si visul meu de a infiinta clinica Easy Care Dent. Mereu mi-am dorit ca profesionalismul si corectitudinea fata de pacient sa fie pe primul loc. Practic aceasta meserie din 2009 si tin pasul cu noutatile din domeniu pentru ca sunt convinsa ca orice provocare din clinica are o rezolvare.
Dr. Adelina Neacsu

Dr. Adelina Neacsu

Medic Stomatolog
Pasiunea pentru stomatologie mi-a fost insuflata de sora mea, Livia, si de placerea cu care se implica in orice tine de acest domeniu. Asadar, decizia de a studia si de a ma perfectiona in aceasta arie s-a transformat ulterior in preocuparea mea zilnica.
Costel Podeanu

Costel Podeanu

Manager
Consider ca orice medic trebuie sa fie concentrat pe gasirea celor mai bune si convenabile solutii pentru pacient, fara a fi distras de chestiuni administrative. Astfel ca, vocatia mea de economist si antreprenor mi-au permis sa ma ocup de tot ce inseamna conducerea clinicii si de mersul perfect al lucrurilor in aceasta directie. Confortul pacientilor in clinica Easy Care Dent si experienta placuta cu medicii nostri sunt prioritatile mele principale.

Ce spun pacientii nostri

 • review rating 5  Cabinet stomatologic cu dotari moderne. Prioritatea principala, asa cum am simtit: calitatea serviciilor si confortul clientului. Profesionalism si medici pregatiti! Recomand cu incredere!

  thumb Mihaela Bogiu
 • review rating 5  Recomand cu incredere cabinetul Easy Care Dent pentru profesionalismul, dedicarea si blandetea doamnei doctor Livia!

  thumb Alexandra Murtaza
 • review rating 5  Doamna doctor Livia Neacsu foarte profesionista. Voi reveni oricand cu placere!

  thumb Nicu Catana
 • review rating 5  Excelent! Sunt impresionata de empatia și profesionalismul de care am avut parte. Mai rar sa întâlnești așa ceva!

  thumb Ioana Ciocirlan
 • review rating 5  Recomand clinica Easy Care Dent pentru profesionalismul de care dau dovada. Vin de cativa ani in aceasta clinica pentru diverse probleme dentare si serviciile sunt ireprosabile

  thumb Ionut Nedelcu
 • review rating 5  Foarte atenti la detalii, comunicativi si cu servicii de foarte buna calitate. Felicitari si Multumesc,Easy Care Dent!

  thumb Viorel Cervis
 • review rating 5  Ii recomand nu doar pentru atentia, grija si profesionalismul Liviei cat si pentru preturile bune pe care le au. Am fost de 3 ori si experienta a fost de fiecare data una foarte placuta.

  thumb Mihnea Georgescu
 • review rating 5  Medici de excepție și servicii de cea mai buna calitate. Un cabinet cochet, modern și îngrijit. Recomandat cu încredere.

  thumb Ghidarcea Silviu-Catalin
 • review rating 5  Inainte de a merge la Easy Care Dent eram efectiv coplesita de frica de dentisti. Dar lucrurile s-au schimbat radical in bine datorita profesionalismului si rabdarii de care dau dovada medicii clinicii. Lucrarile de care am beneficiat au fost de amploare (avand mai multi dinti lipsa) iar acum ma simt efectiv alt om. Multumesc.

  thumb Aurora Zanfir
 • review rating 5  Oameni competenti, materiale de calitate, preturi corecte. Si cel mai important, fara durere 🙂

  thumb Bogdan Costescu